Mycket att ordna inför studenten

För många är studenten en stor högtid där hela familjen samlas. Många har släktingar som åker lång väg för att delta och gratulera – kanske till och med utomlands ifrån. Nu är den obligatoriska skoltiden över och det är dags att ge sig ut i vuxenlivet med allt vad det innebär. Kanske väljer man att studera vidare eller så är det arbete som gäller. En del känner sig skoltrötta och kanske ger sig av på resa eller tågluff under en tid innan man fortsätter studierna. På själva studentdagen händer det mycket och allt ska klaffa. När man fått sina betyg och sprungit ut från skolan är det många som vill gratulera och sedan väljer de flesta att åka på något studentflak eller annat fordon. Det är en stor dag som man bör föreviga. Be släktingar och vänner att ta mycket kort, nu är de tuffa skolåren över och detta är verkligen en brytpunkt i livet för många. Man vill fira dagen och på detta sätt visa alla att nu är skoltiden över!

 

Jobb Malta

Allt fler svenska studenter väljer att flytta till malta direkt efter sin student. Detta är inte så konstigt då malta har 300 soldagar om året samt att bo på malta ökar livskvaliten. Hos MaltaJobb.se hjälper de studenter hitta jobb malta så snabbt som möjligt. Det bästa med Malta jobb är att du aldrig behöver söka dina jobb aktivt utan istället får du regelbundet ett nyhetsbrev  med nya jobb på malta.

 

Studentflak

Kanske åker hela klassen på samma flak eller så delar man upp sig i mindre grupper. Ofta har man förberett och dekorerat flaket med björkris, ballonger och spiraler tidigare. Säkerheten på flaken är en stor och viktig del och när det är dags att hyra studentflak är det bra om man är flera som hjälps åt och åker och möter arrangören och delar på ansvaret. Arrangören Studentflak.nu i Stockholm hjälper er och ser till att allting går så smidigt som möjligt redan från dag ett. Många vill ha en ljudanläggning på flaket och kanske behöver man också en chaufför som har erfarenhet att köra fordonet på trånga ställen. Det är oftast smart att boka även föraren när man bokar själva flaket. Då kan man också vara trygg med att föraren har kunskapen samt vet hur man genomför turen säkert. Polisen har utfärdat vissa riktlinjer som man bör hålla sig till när det gäller färden på studentflaket. Kanske har klassen en maskot eller annat som också ska följa med på flaket och då kan det behövas speciella regler för det. Viktigt är att ta reda på sådant i god tid innan själva arrangemanget går av stapeln. Gör studentdagen till en minnesvärd dag och föreviga dagen genom bilder och fotografier som du sedan kan le åt under många kommande år.