När inte priset avgör hotell (Thailand)

Den som åker till Thailand brukar vanligtvis inte behöva ha med sig speciellt stor reskassa. Det mesta är betydligt billigare än i Sverige och detta gäller inte minst mat, kläder och boende. Priserna är betydligt lägre än på svenska hotell och detta utan att kvalitén är avsevärt sämre.

Men visst finns möjligheterna att betala riktigt mycket för hotellrummen också. Ett exempel är Hotel Trisara som ligger i turistmagneten Phuket. Hit kommer turister från hela världen vilket gör att det även finns hotell i mängder av prisklasser. Att Trisare är ett av de dyraste är det knappast någon tvekan om. Eller vad sägs om att få betala 7000kr för en enda natt. Detta kan jämföras med att det inte är svårt att få en mindre lägenhet för 3500kr per månad.

Men hotellet erbjuder inte något litet rum utan här är det lyx, rymd och stora möjligheter till enskildhet. Just det sista är något som hotellet verkar ha lagt stort fokus. Här bor man nämligen inte i ett stort hotellkomplex där alla möts på den gemensamma frukosten utan det är stora villor som man hyr. Detta med egen pool, otroliga uteplatser och härligt lyxiga spaavdelningar. Allt på samma ställe helt enkelt, vilket gör att man med lätthet kan stanna kvar ”hemma” flera dagar och bara njuta av värmen, gemenskapen och vad som erbjuds i huset.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>